Galatasaray da Bu Sezon Gitmesi Ve Gelmesi Beklenen Oyuncular

Spor Toto Süper Lig de 34. Haftada Başakşehir'i evinde ağırlayıp 2-1 mağlup eden Galatasaray şok bir çıkış yapıp 22. şampiyonluğunu kazanmıştı. Şampiyonluktan 1 MİLYAR ₺ kazanması beklenen Galatasaray'ın transfer gündemi nasılmış hep beraber görelim.

Galatasaray'ın gol yıldızı forveti Mbaye Diagne'nin 2019-2020 sezonunda takımda yer almayacağı gündemde. Yıldız futbolcunun eski takımı Marsilya'ya gitmeyeceği de belirtildi.

Yunanistan'dan alınan Konstantinos Mitroglou takımda sadece 2 gol kaydetmişti. Bu kötü başarının ardından 2. Forvet olan Mitroglou'nun
Bizce takımda kalıp 1 şans daha verileceği düşünceleri yaygın.


Takımın bazı yedek oyuncuları da gitmek ile gitmemek arasında fakat gitmeleri ve onlardan elde edilen gelirlerin  ilk 11 için harcanması yönünde fikirlerim var. Bunlardan bazıları: Selçuk İnan, Ahmet Çalık vb.


Ayrıca takımda sezonun en iyi performanslarını gösteren, Belhanda, Ndiaye, Onyekuru'nun çok iyi meblalara satılıp, yerine genç yıldızların alınacağı iddia ediliyor.

Peki Galatasaray'a Hangi Oyuncular Gelecek?

Gündem Bayern Münih'in yaşlı yıldızı Frank Ribery yönündeydi. Eskiden de takımda forma giymiş bu futbolcu yerine daha genç olan Premier Lig' de oynayan Dany Welbeck gelebilir.


Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.